Wie ben ik

rg

Ronald Geurten

Marketeer

Bij vele opdrachten draait het om gewenste kwaliteiten die nooit allemaal bij één persoon aanwezig kunnen zijn. Wel vinden veel opdrachtgevers het fijn dat de gewenste invulling via één persoon gedaan kunnen worden.

Omdat in het vak van communicatie en marketing vaak vormgeving en technische aspecten zoals website ontwikkeling en ontwikkeling van applicaties komen kijken werk ik al jaren samen met een vakgenoot die vormgeving, webdeveloping en ontwikkeling van apps voor zijn rekening neemt.

Als creatieve marketeer met een sales drive ben ik altijd gefocust op een win-win situatie. Door mijn jarenlange activiteiten in de marketing ben ik ervaren in het creëren van nieuwe concepten en het commercieel uitrollen ervan. Dit kan in de vorm van productontwikkeling, beurspresentaties, bedrijfspresentaties maar ook Interne magazines  Verder ondersteun ik al jaren diverse salesteams met marktonderzoek en productpresentaties.

Op het gebied van communicatie ben ik betrokken geweest bij verschillende interne veranderprocessen. Het schrijven van teksten voor websites, bedrijfsmagazines en narrowcasting zijn voor mij regelmatig terugkerende werkzaamheden geworden, waarin ik mijn creativiteit goed kan inzetten. Het ondersteunen van een HR afdeling bij werving van personeel, of het bedrijven van actieve PR voor uw onderneming zijn zaken waar u mij altijd voor kunt benaderen.

Als u iemand zoekt 'die aan een half woord genoeg heeft' om te begrijpen wat u bedoelt en hoe u dat op anderen over wilt brengen, dan bent u hier aan het juiste adres.

Ik ben een creatieve en veelzijdige specialist op het gebied van advisering en uitvoering voor alle on- en offline PR, communicatie, marketing en media

Mijn businesspartner Martin Sastra vult mij naadloos aan op de vlakken waar echt zijn grote expertise zit. Martin is een zeer creatieve grafisch vormgever, ervaren webdeveloper (o.a. WordPress specialist). Wij hanteren korte lijnen met één vast aanspreekpunt en wij leveren als succesvol duo professioneel maatwerk voor elke klant.

Onze opdrachtgevers zitten in verschillende branches en sectoren en men waardeert het dat wij met een minimum aan informatie precies begrijpen wat er bedoeld wordt en hoe dat vertaald moet worden richting de diverse in- en externe doelgroep(en).

Elke opdracht van klein tot groot zien wij steeds weer als een nieuwe uitdaging en als kans om met onze opdrachtgever te gaan werken aan een prettige en duurzame samenwerking.